2012-08-14 ? 18:23:14

NY BLOGG

http://mammasmelody.blogg.se/
 
 
http://mammasmelody.blogg.se/
 
 
 
http://mammasmelody.blogg.se/
 
 
 
http://mammasmelody.blogg.se/
 
 
http://mammasmelody.blogg.se/
 
 
2012-08-14 ? 18:22:26

NY BLOGG NYTT LIV FÖLJ

http://mammasmelody.blogg.se/
2012-08-04 ? 09:44:43

Värkarna

Andas in genom näsan, andas ut genom munnen! Vid 21 tiden igår började mina värkar att komma, dom gjorde ont och varade mellan 30-40 sekunder med 2.5 till 3.5 minuters mellanrum. Det höll på såhär fram till halv två tiden i natt. Sedan började det avta och kom oregelbundet allt mer och mer. Jag kunde inte somna, hann liksom inte komma till ro från nästa värk skulle komma. Baby åkte iväg till jobbet vid sex tiden och där låg man själv i sängen och hade ont lite då och då. Men vid halv åtta tiden började det komma värkar som blev regelbundna igen. Nu varade dom mellan 41 till 53 sekunder och kom med 2.36 till 3.20 minuters mellanrum. Jag orkade inte ligga kvar i sängen mera och gick upp för att fixa till håret, och fylla i brynen så gott som jag kunde. Ringde till mamma och pappa, ville dom skulle hämta upp mig och Zakimbo så man slapp vara ensam när det gör så ont. Pappa kom som en blixt från himlen och sedan åkte vi iväg för att handla goda bullar till frukosten. Nu ligger jag här och har oregelbundna värkar igen, men är så sjukt trött i hela kroppen så vilar mig i sängen tillsammans med Zakimbo och Wilma !!

2012-08-03 ? 10:27:14

Vecka 40

Nu har vi äntligen nått graviditetsvecka 40 (39+0) och jag har sex dagar kvar att gå tills hon är beräknad att komma. Men det känns som jag kommer ha den oturen med att gå över. Hon ligger högt i magen säger alla, och läkarna säger att dom knappt känner huvudet där nere för hon ligger så lågt med det. Och helt ärligt så fattar jag inte, hur hon ska sjunka ner? Finns ju ingen plats till det, då måste hon ju vara halva ute kan man tycka för det ska sjunka neråt haha.

Jag har ont i magen idag. Inga förvärkar eller något sånt det gör bara ont neråt. Men det kommer ändå inte hjälpa så mycket för hon vill ju stanna där inne känns det som. Men vi längtar och vi går på nålar tills dagen är här..
 

Vecka 40
2012-08-01 ? 15:09:22

Sinnes sjukt!

Haha, vad ska jag säga. Som ni redan läst så har jag och mannen min letat efter reflex till vagnen i Laban. Idag åkte vi in till Lund för att se om vi kunde smälta skedarna och gafflarna. Tror ni dom hade öppet?! Nä varför skulle dom liksom, sommar stängt till 2 augusti helt sjukt. Men vi gick lite i Lund ändå för att kolla om H&M hade fått in det vi söker efter, nopp dom är så sega med höst kläderna. Men när vi ändå var ute och rörde oss överallt passade vi på ännu en gång att leta reflex. Tillslut fann mannen min en Laban reflex sista dom hade kvar. Vilken jävla lycka alltså helt sjukt. Är super glad och nöjd. Nu har vi äntligen den!!

2012-08-01 ? 12:39:29

Köra fort som fan

Upp med dina händer i luften!! Nu har jag varit hemma hos mamma och pappa. Zakimbo och Wilma blev så glada när jag kom, fick massor med pussar och kramar.. Dom gjorde vad dom behövde men sen var jag tvungen att ge mig av igen. Båda tittade på mig och tänkte varför går hon igen, hon kom ju precis. Fick sjukt ont i hjärtat!! Sedan åkte jag till babyproffsen för att se om Laban reflex fanns där, men nä varför skulle det finnas?!?! Gaah!! Nu är jag i vackra Bunkeflostrand och hämtar upp mannen från jobbet, sedan blir det att dra vidare mot Lund för att se om jag kan smälta mina skedar i äkta silver och skapa mig en ring! Har ju en diamant från Thailand som jag vill ha i en ring. Nu kanske jag äntligen kan göra det!!

2012-08-01 ? 10:45:48

Dom perfekta sakerna!

Akta Graco Baby Delight Swing Sweet Princess.
Mannen och jag var igår runt i alla olika barnaffärer för att söka efter spöket Laban reflex som vi ska sätta på vagnen. Men överallt vi letade, så fann vi ingen. Idag ska jag iväg till den sista butiken eftersom jag ändå ska hem till mamma och papppa en sväng till Wilma och Zakimbo som står där hemma helt ensamma.
 
 

Men när vi gick där i affärerna igår så kunde man inte låta bli med att titta på andra saker också. Där vi fann perfekt saker som man kan önska sig till dopet och till när Smulan ska födas. På Barnens Hus fann vi en super fin babysitter som gungar av sig själv. Perfekt liksom, där kan lilla Smulan sitta i lugn och ro när man duschar, diskar eller städar liksom. Och det är bara att trycka på en knapp så gungar den fram och tillbaka..Andra saker som vi fann var Brio Vyssan Lull som förvandlar en vanlig spjälsäng till en rogivande vagga på bara några minuter. Man kan vagga barnet till sömns utan att behöva rulla vagnen i sovrummet. Perfekta presenten att önska sig av Smulans mormor och morfar den dagen hon kommer komma <3 
 
2012-08-01 ? 10:17:45

Tidig morgon

Hello Everybody!!
Eftersom jag har svårt att sova så vaknade jag upp då baby´s klocka sa kuckelikul kuckelikul kuckelikul.. Det var då dax för honom att dra sig upp för att ta morgonen i lugn takt innan han skulle fara iväg tidigt med bussen lite efter sex tiden. Jag låg kvar i sängen och mös tillsammans med min man tills han hade gått.

Sedan orkade jag inte mer. Lika bra att gå upp och göra någon nytta kanske? Gjorde mig lite frukost och satte mig i köket för att pilla lite med foto. Här klipptes det och det pillades för att det skulle bli perfekt. När allting var klart var det bara att putsa upp alla ramar igen. Spikade lite i väggen för att sätta upp dom nya.. När allting var på plats kände jag mig riktigt nöjd.

Men vad skulle jag nu göra då? Klockan var ju liksom bara sju på morgonen. Jag började dra av sängkläderna och sätta upp saker i sängen som stod på golvet. För nu jävlar skulle det bli fint här hemma. Gick runt och dammade överallt och diskade upp disken som var från i morse och igår kväll. Började dra igång damsugaren och få i ordning på dammet som yrde runt här hemma.

Helt slut i hela kroppen efter allt städande var det dax att dra ner vagnen och Smulans matstol för alla trapporna. In i källaren och flytta runt på alla kartonger för att få plats med vagnen där nere istället. Nu är matstolen och vagnen i källaren och här uppe blev genast mycket mer plats.

För att vi ska ha vagnen i källaren är för att jag inte kommer orka dra upp den för alla trappor och sånt varje dag. Det kommer vara mycket lättare att bära ner lilla Smulan i armarna och sedan ner i källaren för att utgå därifrån..

Jag är väldigt nöjd över mina insatser här hemma. Men jag är dock helt slut i hela kroppen oh halsbrännan och illamåendet är här nu som vanligt när man ska göra något..
2012-08-01 ? 06:53:55

INSTAGRAM

INSTAGRAM är en annan sak ni kan följa min vardag på, eftersom jag ibland kan vara väldigt seg här på bloggen nu under den sista tiden. Det är många som har programet i mobilen och det är hur eneklt som helst att följa en där. Men eftersom man också kan klicka in sig på datorn är det ännu bättre liksom.

<------- HÄR TILL VÄNSTER under bilden på mig baby & Zakimbo står det follow maammaaelina, där klickar ni er in på min Instagram för att se vad det är jag har lagt upp. På varje liten bild är det bara att klicka och då får ni dom större och ser texten under bilden. På så sätt har ni fler möjligheter att följa min vardag på ett lättare sätt.
 
 
Om ni inte förstod var ni skulle trycka på bloggen klicka då HÄR
2012-08-01 ? 06:41:52

Kortfattat

Mer som har hänt då jag inte har skrivit är inte så mycket kanske att läsa om. Men för att göra långa historier korta så har jag och Baby umgåtts tillsammans med Jessica och hennes fina barn Oliver & Leo. Jag har även varit frisör åt min make och klippt honom jätte fint, tur som fan att han blev nöjd annars hade det varit katastrof. Frisörsaxen man kunde köpa på Netto var riktigt jävla grym. Rekomenderas varmt!

Oliver blev klippt hos en frisör och han blev super fin i håret. Sedan åkte vi iväg och fixade så han kunde göra hål i sitt ena öra. Han var så jävla duktig och satt helt stilla utan att säga ett ord. Nu är han en stolt och glad liten kille som älskar sitt nya jag..
 
Älsklingen fixade tonade rutor i baksätet på lillablå. Jag hatar när man sätter upp såna solskydd, tycker det är gräsligt fult och solen lyser ändå igenom liksom. Men nu kommer Zakimbo och Smulan att trovas i baksätet tillsammans utan att koka av solens heta strålar.
 


2012-08-01 ? 06:33:32

Fortfarande kvar i det vanliga livet

Hejsan alla underbara läsare som hänger med på våran resa!
Jag har varit mycket dålig på att sitta vid datorn under dom senaste dagarna. Men ibland känner  man att livet är så mycket mer värt än att sitta framför en skärm för att bara skriva och lägga upp bilder om sina dagar här på jorden.

Ingen bebis har ännu kommit och jag börjar bli less på det hela nu. Vi har åkt fram och tillbaka som en brev på sjukhuset dag ut dag in. Dom lovade oss som senast igår att vi skulle bli igångsatta, men när läkaren kom tillbaka efter sin lilla tur till andra pasienter så säger han plötsligt att det inte går. Arg som ett bi blev jag och fattade inte varför man först kan lova en sak och sedan bara skita i det. Men jaja han fick sina öron varma och jag vill aldrig någonsin mer träffa den idiot läkaren. Han ska inte komma i närheten av varken mig eller Smulan.

Nu är det bara att bita ihopa den sista lilla tiden som är kvar. Jag orkar inte mer att vi åker fram och tillbaka och blir lovad en massa saker som dom ändå inte kan hålla. Nu får hon själv arbeta sig utåt och komma den dagen hon känner sig redo för att träffa sin mamma och pappa.
 Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!