2012-08-01 ? 10:45:48

Dom perfekta sakerna!

Akta Graco Baby Delight Swing Sweet Princess.
Mannen och jag var igår runt i alla olika barnaffärer för att söka efter spöket Laban reflex som vi ska sätta på vagnen. Men överallt vi letade, så fann vi ingen. Idag ska jag iväg till den sista butiken eftersom jag ändå ska hem till mamma och papppa en sväng till Wilma och Zakimbo som står där hemma helt ensamma.
 
 

Men när vi gick där i affärerna igår så kunde man inte låta bli med att titta på andra saker också. Där vi fann perfekt saker som man kan önska sig till dopet och till när Smulan ska födas. På Barnens Hus fann vi en super fin babysitter som gungar av sig själv. Perfekt liksom, där kan lilla Smulan sitta i lugn och ro när man duschar, diskar eller städar liksom. Och det är bara att trycka på en knapp så gungar den fram och tillbaka..



Andra saker som vi fann var Brio Vyssan Lull som förvandlar en vanlig spjälsäng till en rogivande vagga på bara några minuter. Man kan vagga barnet till sömns utan att behöva rulla vagnen i sovrummet. Perfekta presenten att önska sig av Smulans mormor och morfar den dagen hon kommer komma <3



 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!