2012-07-28 ? 11:43:54

Fjärde natten i rad

Fy i helvete för detta med nätterna. Jag har varit vaken nu hela natten fjräde natten i rad. Visst är det hemskt på morgonen då illamåendet tar över hela kroppen och göra att man inte orkar ta sig upp eller vara på ett bra humör. Men såfort man är uppe och rör sig, så brukar det hjälpa och tröttheten försvinner helt. Jag är pigg igen, men jag mår fruktansvärt illa som vanligt..

Imorse tog mannen cyklen och cyklade iväg för att köpa bullar åt oss till frukost. Jag låg kvar en liten stund till då allting var på väg uppåt.
 
Men sedan gick jag upp gjorde vid håret och gick ut med lilla Zakimbo på en promenad. Men när man mår som värst ska det väl alltid komma idioter och göra mitt humör ännu värre än det var innan. En kärring som vanligt, skulle klaga på hur jag går ut med min hund. Vi bor i ett bostadsområde som är jätte stort och när vi går utanför trappen så kissar Zakimbo med en gång och eftersom det var lite senare idag han gick sin första runda så gjorde han även nummer två innan man kommer utanför området. Detta tål inte kärringarna på området. Så hon började skrika på mig att man inte får rasta sin hund här och mina öron började ryka för nu var mitt tålamod slut på detta skitet. Alltid ska dom skrika åt oss yngre personer som sköter sig och tar upp efter hunden. Medan dom som sitter i styrelsen och har några år på nacken rastar sina hundar på området och tar inte ens upp skiten efter sig.

Jag sa till henne exakt som jag kände och tyckte och tänkte nu kunde jag inte längre hålla min trut stängd. Jag har tagit för mycket från olika människor här och nu är det slut med det. Ska jag skrika på min hund nääääää Zakimbo du får inte kissa på busken du får inte kisssa på gräset innan vi kommer utanför området. Alltså seriöst??? Vad fan är problemet. Eller dom kanske vill jag ska bära ut honom så han inte kan göra något behov?!

När vi kom hem igen och mitt humör var inte på topp berättade mannen i livet att han hade med sig en överraskning till mig. Wiiie, men jag fick inte denna med en gång, det var först frukost som skulle ätas. Men efter min bulle så fick jag äntligen min lilla överraskning och det var en sjukt god tårtbit :-) Tack älskade du älskar dig så mycket nu blev humöret genast sjukt mycket bättre tack vare dig <3
 
2012-07-27 ? 11:02:20

Vecka 39

Detta är det mest största som har hänt mig i livet under dom här veckorna. Och det är något helt underbart som man har fått uppleva. Att få bära sitt egna barn dagligen i 39 veckor är helt otroligt, att få känna hennes rörelser och sparkar kan man inte beskriva, det måste själv upplevas för det är verkligen något stort. Redan när man ser på stickan att det är ett plus och inte ett minus blir man mamma med en gång. Kroppen ställer in sig på att vara mamma och man älskar verkligen det lilla livet i magen med en gång.

Smulan, jag har idag bruit dig i 39 veckor och jag har längtat efter dig redan från starten av detta lopp. Men snart har vi nått MÅLET och du kommer komma och vara med oss hela livet. Jag älskar dig så mycket och jag längtar efter dig för varje dag som går. Jag hoppas du snart kommer att komma till oss.

När pappa och mamma tittade tillbaka för någon dag sedan hur mammas mage har förändrats och växt med tiden, kunde vi inte förstå att tiden verkligen har gått så snabbt. Det kändes inte som det var längesedan man läste på en sticka och vi åkte iväg för det första ultraljudet i vecka 7. Där vi såg två prickar som var hjärtat som slog. Magen fortsatte att växa lite och i vecka 13 gjorde vi ännu ett ultraljud för vi inte kunde vänta ända tills vecka 20 för att få se våran fina bebis. När vi såg dig där sprattla med armar och ben kom tårarna ner från våra kinder. Det var helt otroligt där låg du.

Men den stora dagen, då vi hade passerat vecka 20 och fick reda på om du var en flicka eller en pojke var något alldeles extra som jag hade gått och väntat på länge. Min största önskan redan som yngre var att få en flicka första gången och när jag fick reda på att min dröm blev sann så grät jag verkligen av LYCKA. Jag trodde inte det var sant att jag verkligen skulle få en tös. Men naturligtvis så är jag ju glad över vad som helst bara barnet är friskt och mår bra..

Mamma och pappa satt där med listor långa och kom inte överrens om vad våran lilla flicka skulle heta. Det varv många sura miner mest från mammas håll då jag tyckte pappa sa nä till allting jag kom på. Men tillslut fick min hjärna upp det prefekta namnet och vi gick där och sa det fram och tillbaka i flera dagar innan vi kom på att det var vår lilla flicka.. Vi älskar dig M "Smulan"

// Mamma & Pappa <3


Vecka 39 " 38+0 "
2012-07-27 ? 10:24:34

Ännu en dag i solen

Hejsan hoppsan sa!
Ännu en härlig dag, är det idag. Så otroligt skönt, vindstilla en tremometer som redan nu står på 35.9 grader och dagen har inte ens börjat om man säger så. Här sitter jag i soffan tillsammans med lilla Zakimbo och äter min frukost.

Ingenting är planerat idag, då Baby jobbar hela dagen lång. Men får väl se vad mamma och pappa ska göra då dom slutar lite tidigare eftersom det är fredag. Woohoo, då får Zakimbo också leka lite med Wilma samtidigt.
2012-07-26 ? 06:28:23

Sweet dream

God morgon! För ett tag sedan berättade jag glatt för mina nära och kära att jag äntligen kunde sova ganska bra om nätterna, jag var överlycklig och trodde detta skulle hålla sig nu dom sista veckorna med Smulan i magen. Men man ska nog aldrig berätta för någon när saker och ting går bra för en. Nu har det gått några dagar och jag ligger klar vaken exakt hela natten lång. Jag blir tokig och vet inte vad jag ska göra mer. Vet att min kropp behöver sömn men ändå går ingenting!!!

2012-07-25 ? 18:16:22

Man kan inte klaga

Vilket underbar väder vi har fått till Skåne nu. Rena rama sommaren och det kan vi inte klaga över precis. Idag har vi haft en hel dag ute på landet, det är så skönt att komma ifrån storstaden med alla avgaser och ja ni vet mer vad jag tänker på ;-)

Först åkte vi ut till Baby´s lillebrors hus som ligger i Bjärsjölagård, där vi hade picknick på hans stora tomt. Vi plockade körsbär från hans enorma träd, solade och hade det så mysigt. Tyvärr var ju inte Bobby eller Josse hemma, men vi klarade oss fin fint ändå som tur var.




Efter vi hade varit där i några timmar så begav vi oss till Vombsjön för att bada lite. Tyvärr kan ju inte jag bada eftersom min mamma baddräkt inte passar, och roligt att man hann använda den då?! haha, får sälja den istället för att den ska ligga instängd utan att komma till använding. Men baby han tog ett dopp i den iskalla sjön, jag och Zakimbo försökte hålla oss till skuggan för att inte bränna oss för solens starka strålar..
 
 
Men nu är vi hemma igen, baby lagar middagen. Zakimbo och jag tog precis en liten dusch, nu luktar han som en sommarkväll och all sand och skit är borta från hans tjocka lilla kropp :-)
 
Ps: den som klagar över detta underbara vädret är ju inte riktigt klok. Det är ju såhär en sommardag ska vara. Älskar det! Och många säger det är så jobbigt att vara gravid i såna här väder, fattar inte vad dom menar riktigt?! Jag klagar inte jag hade gärna velat ha det såhär hela sommaren lång som höggravid.
 
 


2012-07-24 ? 15:57:12

Härlig solig dag

Varmt?! Ja det är underbart varmt idag och jag kan bara tänka mig hur många som är glada att dom har semester i rätt tid. Många är säkerligen också på stranden en dag som denna. Men själv sitter jag hemma hos mamma och pappa och försöker njuta av vädret på balkongen.. Solar benen och lilla Smulan får hålla sig till skuggan.

Kom precis in och tänkte faktiskt lägga mig i sängen en stund då mitt illamående fortfarande ligger och stampar på mig. För en timme sedan åt jag två mackor, men det känns som dom också ska vara på väg upp som frukosten gjorde..
2012-07-24 ? 10:38:18

Ta aldrig ut glädjen i förskott

Godmorgon, eller rättare sagt godmiddag!
Natten har varit usel och jag har inte kunnat sova en blund alls. Jag har legat klar vaken vart endaste sekund. Men nu orkade inte min kropp ligga ner så gick upp vid tio tiden för att göra något annat. Mina händer har varit hemska i natt, dom har varit så stela och gjort så jävla ont att jag inte ens har kunnat lyfta på mitt egna täcke. Det blir bara värre och värre, ibland vill jag bara slänga mig ner på marken och gråta ut. Har man haft två friska händer hela livet, sen att det bara blir ett stort handikapp i vardagen varje dag så blir man ledsen.

Jag vill inte be om att någon ska hjälpa mig på med mina kläder, eller av med dom. Jag är ingen bebis och jag vill klara mig själv. Men ibland måste jag ge upp och låta dom som sträcker ut sina händer för att hjälpa mig, få den hjälpen av dom. Jag vill kunna diska jag vill kunna göra allt själv som jag alltid tidigare har kunnat göra. Men nej, ibland går det bara inte och idag är en sådan dag tyvärr. Många gånger har jag kämpat och verkligen utmanat mina händer till att diska plocka undan och använda dom hela dagen lång, fast smärtan som gör att jag skriker inombords och tårar som bara vill komma så har jag ändå på något sätt lyckats fullfölja uppgifterna.

Nu ska jag försöka klä på mig ändå, fast baby sover!
2012-07-23 ? 22:24:05

Hel dag utomhus

Hej hallå världen!
Vilket underbart väder vi har haft idag, helt makalöst skönt må jag säga. Idag har vi spenderat hela långa dagen ute på landet i Jakriborg. Vi har letat foto på baby när han var liten och vi har myst ute i solen tillsammans med Zakimbo. Gått en härlig runda i området och hittat en massa ny energi på vägen..
 

Efter vi hade varit där och klockan började närma sig vid sex tiden, så tog vi bilen ännu längre ut på landet. Baby ville visa mig kyrkan som lilla Smulan ska döpas i. Så vi gick där inne på kyrkogården och bara tog det lugnt. Sedan hem till mormor och morfar i Staffanstorp och överraskade dom med lite härligt sällskap. Vi spelade tärning och fikade, hade hur mysigt som helst. När vi tänkte åka hem, så kom vi på att vi skulle ju låna deras dammsugare och lite andra prylar för att städa bilen. Så vi har verkligen hållit igång som bara den, nu är bilen i nyskick både på insidan och utsidan.

Zakimbo är helt slut just nu och ligger här brevid mig och sussar sött.. Nu tänkte vi själva gå till sängs och bara njuta av varandras närhet och kärlek, se en film sedan somna gott!
 


 
2012-07-23 ? 12:16:05

Förlossningen

Igår kväll fick jag ringa till KK för att berätta något som hade oroat mig i flera timmar. Smulan hade inte sparkat något alls på hela dagen. Sammtidigt så har jag haft sjuka smärtor i vänster sida längre ner i magen. Det var inget snack om saken, så dom ringde in till förlossningen och sa att vi skulle komma.

Vi kom in där vid nio tiden igår kväll och blev bemötna med öppna armar. Dom var så super trevliga och gulliga ska ni veta. Och vi fick ett rum med en gång, där dom satte igång en maskin där vi fick följa min livmoders rörelser och härtljuden på Smulan. Man skulle ligga där i 45 minuter och trycka på en knapp varje gång hon rörde sig. Som tur var när dom satte igång detta så fick jag äntligen känna min dotters sparkar och rörelser igen. SKÖNT!!  Hon var en livlig liten bebis som mådde jätte bra där inne fick vi höra av barnmorskan. Men hjärtljuden pendlade som bara den och det har det aldrig varit så. Först låg dom mellan 145-150 sedan åkte dom upp till 189 gick ner till 30 osv..

Dom tog även blodtryck på mig och dom tog blodprover innan doktorn kom in till oss. Vi låg där inne i ett förlossningsrum och det var ju bättre än vad jag hade föreställt mig. Jag som har varit livrädd inför detta och verkligen sett en annan bild på allting, kan nu lugnt andas ut när jag fått se hur det mesta är där inne. Kommer bli hur bra som helst när det väl går igång.

Doktorn kom vid halv tolv tiden och jag var helt färdig i hela kroppen. Jag hade legat där i sängen och haft så sjuktligt ont, spytt fyra kräkpåsar och jag var så in i helvetes trött att knappt ögonen orkade hålla sig uppe. Doktorn ville lägga in oss på prenatal avdelningen för att hålla koll på mig under natten, och fler prover skulle tas eftersom jag har smärta i magen. Dom kom in till förlossningen hämtade oss jag fick åka rullstol in till rum 20. Men när vi satt där sa vi till om att vi ville åka hem och sova hemma. Men dom ville först ta proverna på levern och fick göra det. Och är det något som inte står rätt till så ringer dom till oss. Och blir det värre med magsmärtorna så ska vi ringa in igen. Men vi kom hem vid ett tiden i natt och det var skönt att få gå och lägga sig i sin egna säng och försöka sova ut.
 
Men det var ändå skönt att åka in och kolla så allting stod rätt till med henne. Nu kan jag liksom andas ut när jag fick höra att hon mår hur bra som helst. Men nästa gång om hon inte rör sig skulle jag inte vänta så länge som jag har gjort. Det gulliga var också att jag var så törstig och dom som känner mig, vet att vatten det dricker jag inte utan det tvättar jag mig i. Så dom kom in med en god härlig jordgubbe saft!! JUMMY :-)
 
 
2012-07-22 ? 18:50:48

Ajj Ajj Ajjjjjj

Skriker jag ut.
Hela dagen lång har jag haft så ont i vänster sida av magen långt ner. Såfort jag rör mig så gör det så förbannat ont att man knappt vet var man ska ta vägen. Men får sätta mig till rätta och vila mig hela kvällen lång istället.. Och hoppas på det bästa att smärtan går över eller iaf att det kan dämpa lite.
 
2012-07-22 ? 18:45:41

Pengar som bränns upp

Idag åkte vi en runda för att tanka bilen full med bensin. Äntligen är inte mätaren i botten utan den har stigit upp mot toppen. Sedan har vi åkt och handlat lite bröd mjölk och där hittade vi saker till våran lilla Smula. Sex stycken handdukar fick följa med hem, som hon kommer att ha på sin skötbädd. Sedan fick en baby cape i Tummen också följa med så hon har två att byta emellan. Lilla Laban & Labolina filten kunde man inte motstå, knappt den kudden iheller som fanns där i affären. Men kudden fick inte följa med, men det fick filten såklart! :-D
 
 
2012-07-22 ? 11:29:19

Innan solen hade gått ner

Vid sjutiden igrå kväll hämtade baby, jag & Zakimbo upp Jessica hemma hos henne. Hon skulle iväg till Höllviken för att ha en trevlig kväll med sina vänner & arbetskamrater. Efter vi hade lämnat av henne åkte vi bara ner några meter med bilen till stranden där vi satt i den vita härliga sanden och mös av utsikten.
 
Baby plockade tångräkor vid vattnet och lilla Zakimbo njöt av sin frihet och busade runt i sanden. Men han har en förmågan att få sand i hela ansiktet. Efter en stund så åkte vi tillbaka där vi lämnade av henne, för att gå in på coop för att handla varsin isglass..
 
 
2012-07-21 ? 10:24:48

Finaste vännen i världen

Grattis och Hurra på din tjugotre åriga födelsedag. - Idag fyller min älskade finaste vän år. Tyvärr kunde jag inte få vara med henne och fira hennes födelsedag som jag fick göra förra året. Men även fast vi bor hundra mil ifrån så finns vi alltid hos varandra ändå. Jag hoppas du kommer få fin fina presenter och en underbar dag. Grattis ännu en gång älskade Cecilia <3
 
Älskar dig hjärtat mitt..



2012-07-20 ? 11:30:23

Zakimbo Mamma & Smulan

 

Jag har fått världens finaste påg för två år sedan som jag älskar obeskrivligt mycket. Han är ens lilla ögonsten och kommer alltid finnas där hos en vart man än går. I magen ligger där världens bästa mirakel, min lilla flicka som jag älskade från första stund, fast jag inte har träffat henne så vet man att man älskar henne mest av allt i hela världen.

Jag är så lycklig och jag vet att Zakimbo kommer bli en sån fin storebror till Smulan. Många tror att han kommer bli en svartsjuk hund bara för han alltid har fått min kärlek och uppmärksamhet hela tiden. Jag har behandlat honom som min egna son, än som en hund. Men jag kommer ha tid för min lilla pojke fast lilla Smulan kommer komma till världen. Aldrig ska jag svika dig Zakimbo. Älskar er så mycket <3


2012-07-20 ? 11:23:58

Gravid och Lycklig

2012-07-20 ? 11:05:17

Vecka 38

Vecka 37+0 eller som man säger, vecka 38. - Det är sjukt vad tiden bara rullar på, men nu vill jag verkligen ha henne här. Jag är så förväntansfull att jag blir galen, vill se vår älskade tös som jag har burit på i nio månader. Snart är hon här och hon är så välkommen så.

92.8% har jag redan gått av min graviditet och 260 dagar har passerat förbi oss med en storm. Alltså har jag bara 20 dagar kvar innan det är BF.

Men ni som läser bloggen, hade varit roligt att veta vad ni tror.
Hur mycket kommer Smulan att väga?!
Hur lång kommer hon bli?!
Vilket datum kommer hon att komma tror ni?!
 

Vecka 38
2012-07-20 ? 10:52:03

VARNING: Nymålat

Jag har haft en lugn och fin morgon. Vaknade långt innan klockan blev åtta och såklart gjorde ju en viss person detta också. Så jag och Cicci har haft trevligt via SMS hela morgonen.. Sedan har jag badat, rakat mig, målat om både tår och finger naglarna & gjort mig klar för dagens händelser.

Nu sitter jag här i soffan med lilla magen, Zakimbo & älsklingen. Vi sitter och tittar på fyran samtidigt som vi mumsar i oss en god frukost.
 
 
2012-07-20 ? 09:31:24

Mordförsök en bit ifrån där jag bor

08:23 En man är anhållen misstänkt för mordförsök efter att ha knivskurit en kvinna i Malmö under torsdagskvällen. Kvinnan attackerades när hon var ute och gick med en barnvagn. Mannen som är i 20-årsåldern är anhållen misstänkt för mordförsök. Han är misstänkt för att ha knivskurit en 22-årig kvinna som var ute med sitt spädbarn i en barnvagn i närheten av en gångtunnel vid Agnesfridsvägen på torsdagskvällen.

2012-07-20 ? 07:47:27

Jävla helvetes skit

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. - Som ni alla har hört och känner till så är det ju det här med mina händer och fingrar som inte alls är som dom ska vara. Jag går ju med speciella handskar, skenor på dagen och på natten ännu annorlunda skenor. Men igår hände det som inte fick hända. Höger handen som är den värsta och som gör mest ont bara la av helt, då min tumme fastnade i ett läge som gjorde att tårarna bara sprutade åt alla håll och kanter. Där satt jag i en bil två mil ifrån Malmö och kunde inte röra handen alls mer, smärtan var så obehaglig och det gjorde så jävla ont. Men efter lite om och men var det dax att ta bilen från punkt ett till två alltså sjukhuset där mamma min hade fixat en akut snabb läkare tid på kirurgiska handmottagningen. Men som vanligt kunde dom inget göra från den dagen Smulan kommer till världen. Det är ny dag och min hand är lika jävla dålig som igår. Nu är det bara att hålla ut och vara handikappad tills hon vill komma ut!!

2012-07-19 ? 12:45:57

Bakdagen

Regnet faller ner utanför fönstret, här inne i värmen har vi besök av Jessica, Leo & Charlie. När det är sånt här väder vill man alltid mysa till det lite extra, så vi har bakat en kladdkaka. Så nu ska vi njuta av en bit kladdkaka var :-)

2012-07-18 ? 15:19:41

Vi ska köra, köra fort som fan..

..Köra runt med bilen igenom hela stan!!
Ja, då var man hemma igen efter en tur i Malmö med baby. Vi åkte till Burlöv center för att kolla upp en sladd till hans mp3, men konstigt nog hade ingen det. Kollade lite i alla andra affärer, man är rätt nyfiken och vill att Höstens kläder och skor ska välla in i alla butikerna. Men dom är ju bara för sega i år tycker jag, eller så är det vårt väder i Malmö som gör att det känns som det snart ska bli höst. Vi fann absolut ingenting om man säger så.

Nu sitter vi hemma igen och vet inte vad dagen mer kan bjuda på. Det jobbiga med dagarna är att dom typ blir så enformiga, det händer typ aldrig något nytt. Alltid är det samma saker man gör typ.. Tråkigt!

Hade varit rätt så roligt att gå ner i källaren och gå igenom allt skit man har samlat på sig under årens lopp. Alla mina vanliga kläder som inte jag har kunnat ha på mig under graviditeten ligger också där nere, så kanske dax att snart gå ner och kika på vad det är egentligen man har. Vad det är man ska spara och slänga?! Får fråga mannen om han också är sugen på detta faktiskt.
 
2012-07-18 ? 11:08:33

Riktigt nice

Hejsan!
Nu börjar håret friskna till igen på mig, vilket är väldigt väldigt skönt. Jag har ju berättat för er innan också att jag tappade inte bara hår från hövve, utan även mina ögonbryn föll av då i början av min graviditet. Vilket inte alls är roligt om man säger så. Men nu har dom kommit tillbaka så smått igen. Dock inte där dom var innan, utan längre ner. Men vad gör det? Jag är lika glad för det, för snart har jag ögonbryn igen som alla andra.

Imorse vaknade jag klockan fem då baby skulle upp för att göra sig klar för jobbdagen. Vi låg och mös i sängen och pratade tills han skulle gå till bussen. Efter det han gick och jag ätit frukost så var det dax att försöka sluta ögonen igen, svårare än vad jag trodde. Jag somnade väl runt åtta tiden och vaknade nio igen. Sen orkar man liksom inte mer och jag gick och duschade istället och gjorde vid mig. Woohoo jag kan idag göra sex stycken inbakade flätor, tre på varje sida nu. Lycklig som bara den för det lilla, men sån är jag!

Ska snabbt snart ner i källaren leta efter min väska eftersom min andra går isönder hela tiden. Och sedan är det att dra och hämta baby från jobbet.
 

Ser ni?! Ett målat, ett helt vanligt!! :-D

Tre stycken på varje sida :-)

Den eviga väntan & längtan efter Smulan
2012-07-17 ? 22:18:39

Besöket

Idag tog vi en tur ut till Staffanstorp hos världens bästa mormor & morfar. Dom blev chockade och glada att få oss på finbesök. Baby hjälpte till i trädgården, Zakimbo och jag busade runt på gräsmattan. Vädret har varit till och från hela dagen lång. Ena sekunden fint, andra sekunden storm och tredje sekunden ösregn.. Vi satt i uterummet åt en super god middag, spelade UNO och tärning. Sjukt trevlig dag verkligen.. Skönt att bara få komma bort i från den vanliga vardagen och koppla a

2012-07-17 ? 09:37:36

Sammandragningar & Förvärkar

Tredje dagen är här, då jag har haft mina toppar med värkar. Det kommer mest på morgonen och slutet av dagen, kan till och med hålla i sig på nätterna. Det känns som en mensvärk som hela tiden ligger och gror och inte vill försvinna och ibland blir det en sån stark värk att man typ bara vill somna och vakna utan smärta. Det är inte många dagar kvar till BF och hon kan ju faktiskt komma när som helst när man minst anar det. Hon är hjärtligt välkommen nu om hon vill, för jag längtar verkligen efter lilla Smulan.

Denna natten har absolut inte varit den bästa om jag säger så. Då jag knappt kunnat vända mig i sängen för det har gjort så satans ont i bäckenet i hela ryggen där nere och magen såklart. Men jag har försökt att andas igenom detta så gott som jag har kunnat och gått upp och ner hela natten lång på toalettbesök. Hon tycker ju på neråt som bara den att det kan sticka till i underlivet ordentligt..

Men nu är det rätt så lugnt och jag njuter av lite frisk luft och bra musik med ett glas vaniljyoghurt :-)
 
2012-07-17 ? 09:31:28

Storstädning

Godmorgon på er alla sjusovare!
Jag gick upp tidigt imorse och började göra vid mitt hår så man inte skulle skämmas då man skulle ut på en härlig promenad med lilla älskade Zakimbo. Vädret var underbart och han gjorde snabbt sina behov som alltid min lilla duktiga pojke. Vi kom upp och jag funderade på var jag skulle börja?! Satte igång med disken med en gång och städade köket för fulla muggar. Sedan blev hela lägenheten klar precis. SKÖNT!!

Nu är här välstädat och fint. Ska sitta här och få bort den hemska smaken av järndropparna. Det är hemskt att det ska vara så himla äckligt alltså. Bara lukten kan få mig att spy, men med lite blåbärssoppa och vaniljyoghurt så ska det snart bli bra igen :-)
 
2012-07-15 ? 18:19:56

Barnloppisen

Idag har vi haft tur med vädret som tur är. För vi åkte tidigt imorse till Folketspark för att gå på den stora barnloppisen. Alla andra gånger har jag kommit där ifrån med hur mycket som helst. Men det jag kom dit och sökte för fanns naturligtvis ingen som hade. Men men tomhänt var man iaf inte när man gick mot bilen. Mamma köpte en super fin vinteroverall i spöket Laban till Smulan och en höst jacka för endast 60:- helt otroligt galet vad fynd man kan göra. Overallen var sprillans ny för den delen också!! Sedan köpte jag ett par Ugg för en femma till hennes jacka som kommer passa perfekt.

2012-07-15 ? 17:49:37

Fårskinn

Mamma & Pappa, ni är så jävla bäst. - Idag åkte mamma och jag till Babyproffsen, där fick jag välja ut vilken fårskinn fäll jag ville ha till Smulans vagn. Där på babyproffsen är alla fårskinn fällar särskilt behandlade för just bebisar och barn. Så det är inte samma sak som att köpa det på RUSTA eller IKEA liksom. Jag är så super glad att jag äntligen har fått detta och hon kommer ligga så mysigt i vagnen med detta till hösten och vintern. Tack mina älskade föräldrar, älskar er så mycket <3

2012-07-14 ? 20:44:20

Zakimbos present

Mamma pappa (mormor morfar) och Wilma gav Zakimbo två presenter idag. Han fick en ny säng av Wilma och en mysig fårfilt av mormor och morfar. Zakimbo tackar så hjärtligt för allting!!! Han blev super glad..

2012-07-14 ? 17:15:24

Zakimbos två års dag

Grattis min älskade lilla Zakimbo. Var har tiden tagit vägen? Jag kan inte förstå att du redan blir två år idag. Det var inte längesedan du var en liten liten plutt, nu är du en stor fin liten kille. Jag älskar dig så mycket och min kärlek till dig går inte att beskrivas. Jag är så lycklig att du är den du är. GRATTIS ÄLSKLINGEN MIN <3
 
2012-07-13 ? 23:53:30

Jaha?!

Hur ska detta nu gå?! Det är en bra fråga. Men jag känner mig stel som en pinne med skenor på båda händerna. Men dax att prova natt skenor nu då, hoppas på att jag kan sova gott utan att det ska göra ont för att lederna ska fastna. Men innan man somnar in, blir det att spela spel på mobilen och titta på en julkalender samtidigt!! Ska upp tidigt imorgon också. Natti natt gott folk

2012-07-13 ? 23:50:36

Vecka 37

36+0 (Vecka 37).. Ja veckorna rullar på som aldrig förr. Nu vill jag ha henne här, längtar så jag blir galen.

2012-07-13 ? 20:46:51

Ett hav av drömmar

Jag älskar inredning, det är något jag brinner för rejält mycket. Jag kan sitta och titta mig blind på hur mycket fint som verkligen finns. Jag ritar upp bilder i huvudet på hur allting ser ut. Jag är en person som älskar att förnya allting i hemmet gång på gång. Nu har jag ännu en gång fått bilder i huvudet hur hemmet hade kunnat se ut. Den dagen jag vinner mycket pengar, den dagen ska jag inreda ett hem så som i mitt huvud har ritat upp. Hade varit så roligt!
 
Här kommer ett hav av bilder på så fina saker det finns!
 


2012-07-13 ? 12:31:56

Ofattbart

Var ska jag börja?! Vi satt och väntade i det stora väntrummet för att få komma in i ett mindre rum. Halv tio hade jag en tid, tio i tio blir jag inkallad till det mindre rummet där jag gick vänta i 20 minuter på att doktorn skulle komma. Jag började må sjukt dåligt, kände mig yr och svag, började svettas och må fruktansvärt illa. Jag tittade bort mot papperskorgen som var en bit ifrån och tänkte om jag skulle kräka där. Men jag vågade inte resa mig eftersom jag var yr. Fick svälja spya efter spya. Tillslut kom doktorn och en underbar sköterska in och han började känna på mina tummar och fingrar. Men tillslut orkade jag inte hålla ut mer och sa till dom att jag mådde dåligt. Allt blev svart och sköterskan fångade upp mig. Dom båda fick lägga mig i sängen och springa och hämta en kräkpåse. Där låg jag helt slut i kroppen och mådde jävligt dåligt medan doktorn berättade allting för mig. Sköterskan fläktade med ett papper på mig så det skulle bli bättre. Jag fick veta att han någonsin aldrig hade varit med om att det är såhär i så många fingrar. Jag är en på miljonen. Oh man tackar, jag är mycket speciell och det har jag vetat sedan tidigare då jag åker på konstiga saker jämt. Han berättade att det han kunde göra var att spruta in kortison, men det finns en liten risk att Smulan inte kommer må bra. Den risken kommer jag aldrig att utsättas för, då det är så att mycket är för mig en på miljonen. Om jag inte blir bättre då hon kommit till värden blir det operation. Eftersom jag inte mådde bra fick jag förtur till att gå upp och få nya skenor till händerna. Vad ska man säga?! Liknar en robot på natten och en boxare på dagen. Hoppas detta inte blir värre. Kan det ens bli det?! Vet i fan..

2012-07-13 ? 08:57:14

Skit skit skit och mer skit

Det jag har varit rädd för har nu hänt. Nu är smärtan i båda mina tummar och händer. Jag känner mig handikappad rent ut sagt. Kan knappt göra något utan att tummarna ska fastna för mig och att det ska göra ännu ondare. Men pricken över i:et är att jag snart åker iväg till kirurgiska handmottagningen för att se vad en doktor säger och förhoppningsvis kan göra!

2012-07-12 ? 18:48:47

Lite lätt förbannad

Just nu kokar mina öron av ilska. Den som delar ut det trådlösa internet har gått i sönder. Lagom roligt?! Det som gör en mest arg är ju att dom pengarna till en ny sån finns inte. Och varför är det så när man inte har råd så ska just dom elektronik sakerna krascha framför ens ögon?! Blir galen .. Annars har dagen idag varit hur mysig som helst. Vi åt en super Go middag hemma hos hans vän med familj. Vi pratade och hade hur trevligt som helst.

2012-07-12 ? 10:55:46

På egna ben

Halli Hallå!
Nu är jag äntligen färdig duschad, rakad, sminkad, fixad. Har även hunnit måla om naglarna eftersom jag hatar att det är avskavt lack. Det tog tid idag att göra vid sig, då tummen är värre än någonsin och inte lättare blir det iheller då andra handen också börjar krascha totalt.

Snart ska jag köra iväg och hämta Baby på jobbet, sedan ska vi åka vidare till hans vän med familj och umgås med dom en stund. Blir tydligen lite mat också man kommer att bli bjuden på. Tyvärr har jag inte innan träffat dom, då det alltid är så att just dom dagarna inte går ihopa eftersom jag mår sjukt dåligt. Men det gör jag idag också, får ändå försöka bita i det sura äpplet och hoppas på det bästa som möjligt.
 
2012-07-12 ? 06:07:50

God morgon & God natt

04.35 vaknade jag, för då skulle Baby upp och göra sig klar för jobb dagen. Det är super jobbigt att alltid behöva vakna då han ska upp och duscha. Jag har knappt sovit alls i natt iheller, för jag har mått dåligt och Kräkt ner hela toaletten. Har precis ätit frukost och ligger här och myser under täcket tillsammans med Zakimbo igen. Vi tittar lite på Svensson Svensson och lyssnar på ösregnet som slår mot rutorna. Men nu hade jag tänkt att försöka somna om en liten stund, fast jag är super pigg! Men mår man inte bra, så gör man det inte liksom.

2012-07-12 ? 00:28:35

Mår sjukt dåligt

Låg här i sängen, helt plötsligt känner jag hur dåligt jag började må igen. For upp till toan och spydde som en gris rent ut sagt. Har inte tidigare Kräkt så mycket som denna gången under min graviditet. Hemskt när det blir såhär! Nu ligger jag i sängen igen nerbäddad under täcket, har en otrolig halsbränna och hosta nu Fuck säger jag.

2012-07-11 ? 21:46:42

Gotti gott gott

Kladdkakan är inne i ugnen och Zakimbo ligger här på köksbordet och tittar på den genom glasrutan i ugnen. Haha, han är verkligen med överallt. Tycker så synd om han skulle suttit på golvet och tittat upp liksom, vill ha honom på samma höjd som oss! När kladdkakan är färdig blir det mys i sängen med baby Smulan och Zakimbo tillsammans med en riktigt bra film. Yeah myskväll varje kväll?! ;-)

2012-07-11 ? 19:16:54

Baby ugg

En jätte söt mamma i sina bästa år kontaktade mig på Facebook och berättade att hon hade baby ugg om jag var intresserad. Naturligtvis va jag ju det! Mötte upp henne i stan nyligen och köpte hennes nya fina ugg. Yeah äntligen har Smulan fina uggs till ett superbra pris. Jag är happy happy! Tusen tack för du hörde av dig :-D

2012-07-11 ? 15:33:41

Hopp iväg i friheten

Nä nu måste jag resa mig från soffan och göra lite nytta i livet istället. Haha, först och främst får jag väl klä på mig lite kläder och sedan ska jag packa det som ska med till mamma och pappa senare. Zakimbo fick ett halsband igår med posten, vilket var inte alls som jag hade tänkt mig. Så nu måste jag göra det jag hatar alldra mest, skicka tillbaka det. Så in på posten och köpa något kuvert och frimärken, sedan är det bara till att skicka iväg skiten och hoppas på att mina pengar snart är inne på mitt kontot.

Sedan blir det att åka iväg och tanka lillablå tack vare Billys älskade Mormor & Morfar. Och då när allting är klart blir det en färd hem till mamma och pappa, sätta bilen och låta Zakimbo leka av sig. Äta något gott där hemma, haha. Mamma och pappa ska säkert iväg någonstans då mamma är hemkommen från jobbet, så hänger med dom då och då kan man passa på att handla lite läsk..
 
2012-07-11 ? 15:23:49

Blogg Design

Många många timmar för att få rätt på en satans blogg design. Det är inte klokt, men är man inte alls någon som gör detta med glädje så är det ju alltid svårare. Finns så många bloggerskor som är så grymma på designer och vet exakt var dom ska sätta in sina koder. Men dom tycker ju det är roligt, till skillnad från mig som inte fattar ett skit om koder och sånt. Men nu är det något dugligt uppe på bloggen igen och skönt är det!

Sedan måste jag bara säga att underbarare mormor & morfar än vad Billy har finns inte på några träd. Dom är helt fantastiska och jag är så glad att jag har fått komma in i hans familj och släkt. Älskar dom verkligen jätte mycket och dom är mer mormor och morfar än vad mina egna morföräldrar är och har någonsin varit. Tusen tack för allting ni ställer upp med. VI ÄLSKAR ER <3
2012-07-11 ? 12:13:56

Öser ner

Härligt!
Jag älskar det verkligen ibland när bara himlen öppnar sig och regnet öser ner. Det slår så härligt på rutorna och man vill bara mysa ner sig ännu mer, med en kopp vanilj te och massor med tända vaniljljus.

Lilla älskade Zakimbo ligger fortfarande kvar i sängen och myser. Själv sitter jag i soffan med en filt och lyssnar fortfarande på lite julmusik och tittar runt på allt möjligt här på nätet.. Älsklingen han är på jobbet fram till halv åtta ikväll och senare åker jag nog förbi mamma och pappa en sväng istället för att sitta här själv. Så kan Zakimbo få leka av sig lite med söta Wilma också..
 
2012-07-11 ? 10:50:49

Fy hemska natt

God morgon!
Eller är den så himla god det vet i fan. Men natten har i alla fall varit rent ut sagt för jävlig om jag får uttrycka mig så. Jag har inte sovit många timmar, om jag ens får ihopa det till någon timme är jag inte iheller säker på. Jag var inte trött som vanligt då och jag kom verkligen inte alls till ro. Jag brukar kunna finna mig en skön ställning och bara ligga där då och vila kroppen. Men inte ens detta kunde jag finna i natt, allting kröp i hela kroppen och jag ville liksom bara gå upp hela tiden. Gick rundor efter rundor i lägenheten.. Men ingenting hjälpte, slumrade till vid ett tillfälle och vaknar av att det öser ner från himlen så upp fort som fan för att stänga balkong dörren som jag hade fått öppna tidigare då jag inte fick någon luft här inne..

Men uppe och pigg och glad är jag väl ändå. Fast jag mår fruktansvärt illa fortfarande och sitter här vid datorn och lyssnar på lite julmusik och äter en god frukost samtidigt som jag letar efter vissa saker på olika köp och sälj sajter på facebook. Haha, inte mycket till liv kanske men detta får mig ändå att koppla av i kroppen ett tag till.
 
2012-07-10 ? 23:52:05

Mys kväll

Jaha då var mys kvällen över ännu en gång. Men vi såg en toppen film och själv åt jag min gröt eftersom jag ska slippa vakna av hunger mitt i natten! Zakimbo och baby sover redan, själv ligger jag här i sängen nerbäddad i mörkret och lyssnar på julkalender på dvd och spelar spel på mobilen. :-D men snart är det dax att sova lite..

 

2012-07-10 ? 21:21:05

Ljuvliga dagar

Idag har vi efter babys jobb varit och myst på stranden en stund. Vi gick där längst strandkanten och letade efter dom perfekta stenarna till inredning i akvariumet. Vi fann några stycken som baby har lagt i nu. Sedan har vi även varit i en liten fin stugby och kollat på alla fina boende och bara njutit.

 
Sedan har vi bara legat i sängen och tagit det lugnt tillsammans. Snart blir det ännu en film och mera mys pys. Min rygg värker alltid då jag sätter mig i denna jävla soffan. Fattar inte vad som är problemet för det är bara här också som det gör så himla ont. Så nu blir det att hoppa till sängen istället, så man slipper att lida av smärta.
 
 
2012-07-10 ? 11:36:40

Allting var så bra så!

Nu är man hemma igen, efter ett besök hos Barnmorska. Jag hann precis dit i tid, då det inte ville fungera med kortet i automaten för att få ut biljett till bilen. Men jag hann och det var ju skönt, för denna gången var dom inte sena alls. Kanske beror på att min vanliga Barnmorska har semester och jag hade en helt annan som är mer punktlig?!

Mitt blodtryck låg idag på: 140/69 så det var ju verkligen super bra om man jämför med hur det har sett ut innan. Mitt SF-mått ligger idag på 34 och hjärtljuden är 150. Så allting var som det skulle, skönt att veta.

När hon skulle känna som Smulan var fixerad så trodde jag att jag skulle svimma så jävla ont det gjorde herregud. Hon kände knappt huvudet så det är väldigt väldigt långt ner om vi säger så. Bara en liten bit av skallen kände hon. Nu har jag äntligen fått svar iallafall och nu har alla ni andra också fått det som frågar mig om detta. Barnmorskan undrade även om jag hade ont när jag kissade, men det bara trycker och det känns som man knappt får ut det liksom. Men det är normalt eftersom hon ligger så pass långt ner.

Min järnmedicin behöver jag ta mycket av innan förlossningen drar igång och också lite efter förlossningen om man blöder mycket. Men hon tyckte det inte var lönt att ta prover på hur dom låg nu, då hon tittade hur det låg sist vi var där. Jag såg väldigt pigg ut fick jag också höra!! Skönt att veta att man ser pigg ut, men det visste jag redan sedan innan då jag inte är så trött som många andra är.
 


När jag kom hem, så klädde jag på lilla älsklingen i sin regnjacka och frågade om han ville kissa bajsa. Såklart blev han hur lycklig som helst, men när vi kom ut så såg han att det var blött. Då var det inte lika kul att göra sina behov inte. Men efter många om och men, gjorde han allting tillslut. Min lilla älskade Zakimbo <3
2012-07-10 ? 10:17:24

BM Kontroll

Snart åker jag iväg till BM, då det är vanliga kontroller som ska göras. Jag kommer väl få höra att mitt HB värde inte alls kommer vara bra, så har det ju varit under hela graviditeten. Men det ska bli spännande att se hur mitt blodtryck är nu, då jag inte mått bra alls på ett par dagar.. Sen blir det hjärtslagen man kommer höra på och se SF-måttet vad det ligger på. Ska bli spännande, nu ska jag även fråga om hon är fixerad då jag har missat att ens dom sagt att hon är det eller inte..
 
 
Men idag är det ingen bra dag iheller. Mitt illamående fortsätter på en ännu högre nivå och hade jag fått bestämma hade jag legat kvar i sängen fortfarande. Men har försökt få i mig lite frukost, hoppas bara det håller sig i magen hela dagen. När jag kommer hem blir det ett dyk ner i sängen igen tills älsklingen slutar jobba.
 
 
2012-07-09 ? 16:12:16

Söker

Jag har ännu inte tagit på mig och gjort vid mig för dagen. Nä jag har istället bara tagit det lugnt eftersom jag mår så dåligt som jag gör idag. Men när jag har suttit här vid datorn. Jag letat efter skor till lilla Smulan som hon ska ha till vintern på fötterna.

Jag älskar UGG, SHEPHERD till mig själv och såklart vill jag att min dotter också ska ha såna underbara varma skor. Jag har hittat så många olika modeller och märken på just såna fina skor. Men vet i fan vilka våran lilla älskade dotter önskar sig :-)



2012-07-09 ? 11:42:50

Exakt en månad

Tiden har verkligen sprungit iväg från en. Nu är det bara en månad kvar till BF datumet, helt galet det känns inte som det var så länge sedan man satt inne på toaletten och grät för att man kollade på sitt g-test vad som stod där. Då man satt i soffan och pratade med sin man om allting. Nä det känns verkligen helt overkligt detta här..

För varje dag som går längtar jag bara mer och mer efter vår lilla dotter. Jag är nyfiken och spänd på hur hon kommer att se ut, har hon mycket hår? Är det mörkt, ljust? eller har hon ingenting alls. Hur stor hon kommer att vara, hur hennes skrik kommer att låta. Hennes ögonfärg, ja allting helt enkelt.

Man går igenom mycket som gravid kvinna. Jag har mått dåligt under hela graviditeten. Illamående som inte vill försvinna, kräkningar och halsbränna. Inflammation i naglar, hälar, tår, händer. Foglossning, sedan tidig vecka. Så mycket smärta för att vänta på det absolut bästa i världen som man snart får upp på bröstet. Hon har varit värd allting under resans gång och snart finns hon här hos oss.
 
2012-07-09 ? 11:03:23

Uppdatering

Håret håret håret. - Ja igår färgade jag äntligen mitt hår och när jag tog ut färgen blev det hur bra som helst. Jag är super nöjd verkligen över min nya hårfärg. Och tappade jag något hår denna gången?! Så är svaret nej och det är ju guda skönt om man säger så.
 
 
 
2012-07-09 ? 10:49:18

Ringa viktiga samtal

God morgon! Morgonen började med att ringa mamma och fråga henne om numret till handkirurgen. Sen va det bara att stå i kö tills det va min tur, gick snabbt som tusan och fick prata med en sjuksköterska och berätta för henne hela min historia om min tumme. Nu gör det ju inte bara ont i tummen, det har spridit sig neråt i armen och jag har även smärta i andra handen i långfingret. Exakt samma problem som tummen, vilket gör sjukt ont liksom. Först var det mycket om och men för att få en tid. Då hade hon en den åttonde augusti?! Okej jag är beräknad till nionde liksom och kan inte vänta så länge för att få hjälp. Jag tänkte tyst för mig själv, att jag inte kommer ge mig jag ska ha en tid här och nu. Fick tillslut tid till en annan doktor på fredag klockan halv tio. Så får vi se vad som ska hända och ske då! För såhär kan jag inte ha det liksom..

2012-07-08 ? 12:46:59

Hoppas hoppas hoppas

På en förbättring av mitt hår nu. Vi håller tummarna och att färgen stannar där den ska. När färgen sitter i så ser allting super bra ut, men man vet aldrig från man har torkat håret liksom. Hela morgonen har vi bara legat i sängen kollat klart på en sjukt bra serie som Baby har hittat, sedan har jag målat naglarna, rakat benen och nu sitter man med färg i håret.

Idag kommer vi åka iväg till Babys mormor & morfar på kalas, då hans fina mormor har fyllt år i veckan. Lilla Zakimbo ska också följa med på kalaset såklart. Det är ju bara för ett jävla bra väder vi har fått också. Rena rama sommaren. Kommer bli en toppen dag!!!
 
2012-07-07 ? 18:31:44

Mammas paj

Nu ska jag njuta av mammas hemmagjorda goda paj. Så underbart ibland att slippa tänka på middag, och sjukt nice att det inte är långt hem till dom iheller. Så nu kan ni önska mig en smaklig måltid :-D
 
2012-07-07 ? 18:29:10

Illamåendet

Usch ja, idag har jag verkligen inte varit mig själv. Jag har mått så jävla illa rent ut sagt från morgonen till nu. Men ändå har jag inte lyckas hålla mig hemma och bara tycka synd om mig själv iheller. Jessica, Baby, Leo och jag har varit på IKEA, RUSTA, COOP FORUM, ICA MAXI, BLOMSTERLANDET och även en stund hemma hos mamma och pappa. Det blev såklart lite shopping som vanligt. Bland annat krukor till storarummet sjukt billiga och söta från IKEA, sedan har vi handlat present till mormor som vi ska fira imorgon & vi har varit på min favorit Coop Forum innan dom stänger helt och hållet, där dom idag har 10% på alla matvaroror, 75% på alla skor och massor av andra erbjudande. Det blev två par skor som jag fick av mina fina föräldrar och det tackar jag hjärtligt mycket för. Ni är underbara och bäst.

Passade på att köpa mig ett på vinterskor redan. Ja nu tror ni väl värmen har stigit i mitt huvud. Men det gäller att vara smart och handla klokt när det är billigt och när man nu snart ska få barn. Sen har man ju inte dom pengarna att köpa något till sig själv för. Sedan fick jag ett par innetofflor med äkta fårskinn, wiiie love it!!
 


2012-07-07 ? 10:22:46

God morgon!

Sover dåligt och vaknar tidigt. Samma visa varje natt och morgon. Alltid är man lika pigg ändå, vilket är skönt. Snart ska jag gå upp ur sängen och göra lite nytta också. Men mådde så förbannat dåligt för en stund sedan, kändes som kräket skulle komma och att jag inte ätit något på hundra år..

2012-07-07 ? 00:54:58

Nu ska det fungera

Yes yes yes!! Nu har dom äntligen fixat blogg.se appen igen. Gissa om jag blev glad?! Som man har svurit och varit förbannad över detta. Men nu kan man vara glad igen att det fungerar som vanligt. Varför inte fler inlägg om dagarna nu?! Det har nog ni inte något emot kan jag tro. Men för mig och lilla familjen är det nu dax att sova lite tror jag. Två sover redan, men här ligger man själv helt klarvaken och har myror i benen.

2012-07-06 ? 22:35:21

BÄSTA! HAHAHA

 
2012-07-06 ? 22:33:42

Bulle i ugnen

Nu har vi bakat kanelbullar. Oh vad jag älskar när man gör det. Lukten smaken, det ska bli så gott när dom har svalnat lite. Detta är verkligen en av dom bästa fredagarna på länge tycker jag. Men nu mina vänner ska jag och familjen mysa oss ner under täcket och se mer av Kommissarie Winter med nybakade kanelbullar och iskall mjölk!
 
 
 
2012-07-06 ? 18:55:46

Härlig dag

Woohoo, ibland behöver man inte alltid ha sol för att det ska bli underbart. Just dom här dagarna när solen inte är framme men ändå att det är lagom varmt är också rätt så nice. Det känns lite som en tidig höst, det gjorde det i alla fall i morse när man var ute med Zakimbo. Jag hoppas på lite regn och åska ikväll.

Idag har vi varit lite här och där. Men sista stoppet hamnade vi på IKEA, då jag var tvungen att handla hem lite vanilj ljus till hemmet. Kan inte få nog av dom, det luktar så underbart gott när man har dom tända i lägenheten. Ikväll ska vi mysa till det ordentligt också.

Men nu är middagen i magen, disken är borta och älsklingen ligger och väntar på mig i sängen. Vi ska se lite Kommissarie Winter, ska blir så sjukt nice att krypa ner under täcket och bara koppla av..
 

Det blev ändå en stund på stranden idag..

Mamma & barn, den lilla skrek hela tiden tillslut så började mamman tvätta ungen.

Pappas härliga gryta, sjukt gott!! Pappa är en mästerkock

Älskar pappas mat <3

Lilla hjärtat vill också smaka på moffas gryta..
2012-07-06 ? 12:34:25

Hopp iväg

Nu är vi alla här hemma klara och fina för att bege oss ut. Första stoppet kommer bli till Apoteket, då älsklingen ska hämta ut nya coola pennor till sin Diabetes. Sedan vet jag inte alls vad vi ska hitta på resten av dagen. Lite tråkigt när ingenting blir som planerat. Men vi får väl se helt enkelt.
 

2012-07-06 ? 11:33:15

Vecka 36

Jaha, nu börjar det närma sig allt mer och mer. Sjukt spännande att dagen kan komma när som helst nu. Men samtidigt så är det skrämmande fortfarande. Många har frågat mig om jag är redo för förlossningen, men ärligt talat tror jag aldrig man kan vara redo för en sådan sak. Alla förlossningar ser olika ut och det finns inte en endaste som kommer ha samma förlossning. Vi är alla olika och då känner man smärtor också olika. Vissa kanske är mer känsliga än andra? Sen visst det gör ont på alla, men det som gör jätte ont på någon annan kanske inte alls tycker att det kändes så himla obehagligt och tyckte det gjorde så ont.

Förlossningsbrevet är skrivet och klart. Nerpackat i skötväskan som också är packad med det som behövs med till en förlossning. Såklart är det vissa saker som också ska få vara med, men det får man liksom ta efter hand om man har glömt det. Man har ju så många runt omkring en som stöttar en för varje steg man tar. Så det finns alltid någon som kan komma med dom sista sakerna till förlossningen om man så önskar det.

För varje dag som går önskar jag så mycket att få träffa våran underbara Smula. Jag vill så gärna att dagen ska komma då hon finns här hos oss. Detta är en obeskrivlig känsla hur underbart det är att få bära sitt egna barn. Så underbart att bara jag skriver detta så kommer några glädje tårar..
 

Vecka 36
2012-07-06 ? 11:16:40

Z och pappa mys

God middag!
Jag hade en hemsk dröm imorse och den gjorde att jag vaknade upp i rena rama paniken. Låg och skakade och tårarna rann lite lätt ner från kinderna. Väckte baby och frågade om han kunde hålla om mig en stund då jag hade drömt en hemsk dröm. Vi låg där och mös en stund tills lilla Zakimbo kom emellan och ville ha all kärlek istället. Där låg Zakimbo och jag rygg mot rygg medan han mös med pappa sin med att pussa ihjäl hans ansikte.. Ser alltid så gulligt ut, men jag vet också att det är så jobbigt när han ska slicka ihjäl en hahah!

Jag gick upp klädde på mig och gick ut med Zakimbo, baby stod i köket och gjorde frukost. Nu är vi mätta och belåtna och sitter här i soffan för att komma på vad som ska hända och ske idag. Planeringen var ju att vi skulle till stranden, men i detta vädret? Nä jag tror vi skippar det totalt. Idag är det rena rama höst vädret. Väldigt mysigt, nu fattas bara värmeljusen. Och tyvärr så är dom slut :-/
 
2012-07-05 ? 19:05:43

Simtur i havet

Lilla älskade Zakimbo, baby och jag åkte ut till Sibbarp för att bada lite och mysa tillsammans. Jag hade packat kylväskan med några goda mackor, nektariner, läsk, vatten. Sedan en väska med lite badkläder, handdukar, filt och annat smått och gott. Vi kom ut till Sibbarp och Zakimbo var lyckligare än någonsin när han traskade omkring i sanden. Tillslut kunde man inte hålla sig och gick ner till havet för att doppa fötterna. Zakimbo följde snällt med, men han gick inte längre ut än till snoppen blev lite blöt. Haha, tror han tyckte det var lite för kallt för hans smak faktiskt. Men han var i alla fall duktig som försökte så gott som han kunde.

Men älsklingen doppade hela sig och njöt av att vara i vattnet. Själv tyckte jag att det räckte med fötterna för mig med. Haha, jag älskar att bada men det finns en gräns för hur kallt det verkligen får vara. Vill liksom inte frysa till is bara för man väl ska bada. Vi hade i alla fall jätte mysigt och trevligt tillsammans. Tyvärr så missade jag väl att ta upp mobilen och filma och fota när dom två badade. Men blir det fint väder till helgen blir det mer bad som står på schemat såklart!
 
2012-07-05 ? 18:58:05

Smulans kläder

Hejsan hoppsan!
Igår kväll så fick jag ännu ett ryck efter middagen med att sortera om Smulans kläder i hennes stora byrå. Hon har dock inte lite saker om man säger så, då sex stora lådor är packade med bara hennes saker.

Men efter en stund så tänkte jag att jag börjar med storleksordningen igen. Men denna gången kanske det är bättre att ha en storlek i varje låda. Så Nu har hon en stor låda med alla sina kläder i storlek 50, nästa i 56 och den andra 62 och tillslut är det lite blandat i den andra då man kan göra det senare när hon växer ikapp. Men jag trodde liksom att vi hade mer än vad vi hade. Men mest kläder hade vi ändå i storlek 62 haha.. Nu är där fint i hennes lådor i alla fall, till och med så att hennes pappa lätt bara kan ta några fina kläder där utan att börja kolla om det är storlek 50 eller 56 :-)
 

Och idag har vi även gått ner med vagnen till bilen, bara för att verkligen se så att den skulle få plats i lilla blå. Men att bara stå där med vagnen och hitta hur man nu fällde det och tog av korgen var ju ett rena rama helvete på jorden. Men två hjärnor är bättre än en, så vi kom på sen hur vi fick i hopa vagnen. Sedan var det bara att hålla tummarna på att den skulle gå in. Vi försökte höger och vänster vänder vagnen åt alla möjliga håll. Men tillslut kom baby på att om vi tar av ett stort hjul så kanske det går lättare. Klart hade han rätt och vagnen går in utan problem nu.

Men sedan finns där ju andra problem som måste lösas på bästa möjliga sätt. Jag skulle ta upp vagnen för andra våningen igen. Och mina damer och herrar jag skojar inte när jag säger att jag blev svettig. Det är tungt det är bökigt och jävligt att först bära upp korgen som hon då kommer att ligga i, för att sedan ta underredet och dra upp för alla trapporna. Så vi tänkte att man kanske kunde ha underredet i källaren och bära upp korgen istället. Kanske lättare än att bara springa upp och ner hela tiden..

Andra problemet är väl det här med bilbarnstolen. Ja den får bra med plats i baksätet, men eftersom vi bara har en tvådörrars bil så tror jag nog ni vet vad jag menar. Då kanske det är lättare att först ta ut babyskyddet och sätta fast henne ordentligt för att sen bära in den i bilen och krypa in där bak och klicka fast henne när att göra det där i bilen. Vi får la se när hon väl har kommit till världen. En sak i taget om man säger så!

2012-07-04 ? 20:31:52

Home Again

Nu är jag hemma igen och väntar på att älsklingen ska komma hem efter jobbet. Maten står färdig på spisen och dukat och klart är det på bordet. Jag tror han kommer bli överraskad som bara den, eftersom han inte är van vid att det står dukat och fint och färdig mat då han kommer hem om dagarna. Till och med har jag tänt några vaniljdoftande värme ljus i lägenheten för att få till det lite extra!

Jag är så lycklig efter att jag har städat och gjort fint. Det är såhär jag vill leva och det är såhär jag alltid vill att det ska vara.
 
Idag när jag handlade med mamma hem lite saker som bröd, tvål, blöjor, våtservetter så hittade jag ett super kanon erbjudande med blojor och våtservetter. Jag får hela 35% rabatt, hur galet bra är inte detta? Och det gäller fram tills nästa år i slutet av Augusti. Jippi är vad jag skriker av lycka. Perfekt med andra ord också. Nu har vi två paket blöjor hemma så nu är allting fixat och klart då Smulan vill titta ut. Det är så härligt att ha allting klart, och det gäller ju även att planera rätt som faktiskt jag har gjort :-)
 
2012-07-04 ? 16:38:55

Inte som planerat

Nä det blev det ju verkligen inte. Tog absolut längre tid än vad jag hade räknat ut. Men nu är mamma hemma och jag ska snart köra iväg till henne då vi kan hitta på någonting roligt tillsammans. Såg på badrummet att jag behöver en ny pumptvål och sedan en sak till håret. Så nu är det dax att sätta sig i bilen och glida på vägarna mot Gyllinsträdgård :-)
 
2012-07-04 ? 15:17:28

Städning, diskning, skurning, tvättning

Svetten rinner ner från ryggen, det märks att man inte längre är så smidig som man har varit en gång i tiden. Men det är inget som stoppar mig när städningen kommer. Men att få såhär ont i hela bäckenet är inget och leka med. Det är smärta som bara slår på utan att förvarna. Men nu är jag snart äntligen klar med min storstädning. Toaletten är skinande ren från golv till tak och luktar ljuvligt. Alla handdukar är utbytta till en annan färg och dom andra har åkt till tvätten. Alla sängkläderna har också nu åkt av för att tvättas, då man blir mer varm nu på sommaren så byter man också mycket oftare.

Nä nu är jag lycklig över att det är fint här hemma igen. Älskar när man får vara ensam och städa i sin egna takt. Lyssna på musik och ta dom pauserna man känner för. Då ingen går i vägen eller fram och tillbaka, för det känns som att man bara drar smutsen fram och tillbaka hela tiden och det blir inte riktigt städat. Nä nu ska jag snart hoppa in i duschen och ta ett härligt bad, sedan åker jag hem till mamma för att hjälpa henne med lilla Wilma som står där ensam och ledsen. Ikke ska hon få stå där själv till halv sex iallafall.
 
2012-07-04 ? 11:47:01

Ibland är det segare än man tror

Hej hopp!
Ibland finns det inte så mycket att skriva om dagarna. Många gånger gör man kanske inget speciellt som väcker ert intresse ändå och sen andra dagar känner man hur det glöder ut i fingerspetsarna och man skriver av sig som aldrig förr. Men just nu tycker jag mina dagar ser ungefär likadana ut då min älskling jobbar.

Som igår jobbade älsklingen från halv fyra till halv nio på kvällen. Innan jobbet hann vi gå en runda i stan för att att leta efter en speciell sak, men fann den inte och hade en himla tur att hitta denna saken på Tradera istället. Sedan så postade vi lite saker och gick en runda lite här och där. Men när man har en tid att passa så går allting så fort. Kändes som vi inte hann göra något i stan liksom.

När jag hade lämnat mitt hjärta på jobbet åkte jag och Zakimbo hem till mamma för att umgås och mysa med henne och Wilma. Mamma bjöd på Burger King, då hon inte kände för att äta den maten som fanns hemma. Riktigt smarrigt och gott vill jag lova er. Sedan satt vi i soffan med varsin glass och kollade på "Du blir vad du äter" Haha, det programmet handlade om en tjej som nyss hade fått barn och skulle gå ner sina mamma kilo. Hon lyckades tillslut och blev hur fin som helst! Efter det blev det såklart Allsång på Skansen.. Wiiie älskar såna program då jag alltid blir så himla glad. Fråga mig inte varför men jag blir det bara, och nu har jag sett att på Torsdag kommer ännu mer Allsång på kanal 7 som man inte kan missa. Tre dagar i veckan kan man nu titta på detta, kan det bli mer underbart?!
 
2012-07-03 ? 11:50:16

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Aj aj aj!
Det är mina rätta ord just nu. Hela natten har jag haft värkar och det har gjort så fruktansvärt ont i magen. Men inte nog på allt detta, tillslut lyckades jag ändå somna och sova en stund tills man vaknade igen av att det gjorde ont. Vet inte hur många gånger jag har fått springa upp och ner upp och ner från sängen denna natt. Nu har man inte ont i magen mer utan nu är det handen som spökar jätte mycket. Jag har lyckas ta på mig själv fast det har tagit tid och jag har kunnat fixa mitt hår så gott som det har kunnat då jag har varit tvungen att ta av min skena annars är detta helt omöjligt för mig liksom. Jag hoppas snart handen blir bättre, man kan ju alltid hoppas för såhär som den är idag går inte att leva med.

Efter fotvårdens plåga igår så har en tå blivit helt okej, den andra som var den värsta gick inte att göra så mycket med då jag led av smärta. Jag bet ihopa som bara den, men både mamma och hon som gjorde vid tån såg hur ont jag hade och ville inte att jag skulle sitta där och lida. Men men, det blir nog snart bra med dom..
 
Min fina runda älskade mage <3
2012-07-03 ? 11:41:46

Kloklippning

Igår kväll fick Zakimbo en riktigt fin manikyr och pedikyr av sin pappa. Klorna blev klippta och sedan efter det filade så dom inte är vassa. Zakimbo är så duktig fast han hatar att man gör det. Men med lite godis så går allting att lösa genom att ge honom då en klo är klippt. Måste ju belöna våra lilla älskling när han har varit duktig. Men det var inte bara det som Zakimbo fick igår, han fick även en fin och len päls igen. Baby borstade honom med våra dyra speciella borste där allt sånt hår han fäller går bort med en gång. Nu är vår lilla pojke fin och nöjd :-)
 
2012-07-02 ? 20:21:00

Lotta på Liseberg

Sitter bänkad i soffan och sjunger med. Det svänger och gungar som aldrig förr. Och imorgon kommer ju Allsång på Skansen. Wiihoo, blir så glad av just såna här program.. 
 
2012-07-02 ? 16:12:23

Fotvården

Jag hatar att bara höra ordet fotvård. Då det låter som man är en gammal tanta som sitter instängd på ett hem då fotvården kommer och gör vid ens fötter. Men eftersom jag inte får bort min inflammation som jag har på mina stortår så får jag väl ge detta ett försök. Jag har så ont i mina stortår att jag knappt kan ha strumpor på mig. Men sen är jag ju rätt van vid inflammationer nu under graviditeten, eftersom jag har haft det sedan i början redan. Det började ju med att alla mina fingernaglar var inflammerade och dom kunde inget göra åt saken eftersom jag är gravid. Sen började ju mina hälar få inflammation då jag knappt kunde gå för det gjorde så ont i dom. Sedan kom ju detta nu med min hand och tumme, då jag får gå med en skena för jag har inflammation i ledbandet. Jobbigt? Konstigt? Ja det tycker jag verkligen det är. Men fast mina bekymmer under min graviditet så ska jag verkligen INTE klaga. För jag bär det bästa som finns och jag älskar verkligen min dotter så himla mycket. All smärta och allt skit man fått stå ut med är värt allt, bara hon kommer och blir ett friskt barn så finns ingen som är gladare än just vi.

Mamma kommer snart och hämtar upp mig, sedan så kör jag henne och mig till fotvården i Lomma, sen får vi väl se om dom kan eller inte kan hjälpa mig med mitt problem. Annars får man ju se om man skiter i vilket och hoppas på att det försvinner då lilla Smulan föds, eller så får jag väl försöka få en tid till sjukhuset för ännu en sak.
 
2012-07-02 ? 15:59:03

Livet är för jävla underbart

Sommar och sol i Skåne har det blivit och på gott humör är man också en dag som denna. Älsklingen började tidigt och slutade redan halv ett idag. När mannen kom hem så åkte vi iväg för att handla hem lite saker till kylen och middagen som ska serveras senare ikväll.

Efter vi hade handlat så åkte vi till Sallerupsdammen och bara njöt av varandra och det underbara vädret. Vi gick dammen runt och hade det så romantiskt tillsammans. Jag älskar dom här dagarna då allting är så fantastiskt. Men lite varmare det klagar jag dock inte över. Hoppas helgen blir lika fin, då mitt älskade hjärta är ledig från jobbet, då ska vi åka en tripp ifrån Malmö och bara njuta tillsammans igen!
 

ÄLSKAR DIG BABY

Badade fötterna, men fy sjutton vad kallt det va!

Min skugga, haha ser sjukt stor ut!

Baby kände sig fri och lycklig <3

Ser nästan ut som vi är utomlands :)
2012-07-02 ? 11:46:42

Ett avslutat kapitel

Man väljer själv var sina vägar ska gå. Och väljer man att man vill avsluta allting så fine då gör man det. Men jag förstår ändå inte varför man ens följer en annans liv då om man hatar den personen så jävla mycket. Jag förstår inte alls vad det är man får ut av det?! Klipp banden istället och gå vidare i ditt egna liv. Du har gjort mer skada än nytta och jag kommer ändå aldrig någonsin förlåta det du har gjort mot mig. Finns inte en chans! Och det som hände för några dagar sedan slog fan allting hur jävla patetisk en människa kan vara. Jag finner verkligen inga ord. Man är så pass gammal men beter sig som man är 14 år igen. Sedan jag fick reda på att du gjorde som du gjorde mot mig så slocknade allting för dig. Du blev som luft och fanns inte längre i min värld. Jag slutade sakna dig så som jag hade saknat dig tidigare.. Du sårade mig jävligt mycket och jag trodde aldrig man kunde vara så rå som du var mot ens egna kött och blod. Men du gjorde ditt val och jag gjorde mitt, att jag aldrig någonsin ville ha med dig mer att göra.

Jag har givit dig så många chanser på att du skulle göra en vändning i ditt liv och bli den människan som jag har känt i flera flera år. Men gång på gång sa du att du skulle ändra dig, när vinden kom vände du dig igen och gick tillbaka till den människan som jag inte kände. Du vände inte bara mig ryggen utan även många andra också. Jag har fått lära mig att man ska ge människor en ny chans, men när chanserna är slut och man inte orkar bli sårad mer så ger man upp.

Varför jag skriver allt detta på en blogg, ja det är för du sitter 24 timmar om dygnet och följer vart endaste litet steg jag tar. Så då kan du också få läsa detta och inse att du ska sluta upp med att snoka i mitt liv. Du valde att aldrig mer ha med mig att göra och då fattar jag inte varför du inte bara suddar ut mig från ditt liv istället?!

Jag har andra människor runt om mig som jag älskar och som stöttar mig i allt jag gör. Det är dom människorna jag vill ha i mitt liv och inte en sån människa som dig. Så som du är kommer du inte komma långt med. Skärp dig istället för att såra andra så som du gör. Det finns inget du vinner på denna striden och det vet du själv om. Du är redan hatad som du vill vara du har fått din vilja igenom så stick!


2012-07-01 ? 19:34:55

Finaste Mamma Anni

Idag har jag och älsklingen varit iväg lite på förmiddagen. Då vi mötte upp mina älskade fäöräldrar för att jag skulle få mig ett par mjukisbyxor som man kan ha på förlossningen av pappa min. Vi var inne på Stadium och letade och baby hittade dom perfekta till mig, som man inte behöver skämmas för att ha och som är super sköna.. Tack min ÄLSKADE FINASTE PAPPA <3  Nu har jag packat skötväskan med kläder till mig också så allting är klart och fixat om det skulle hända att man behöver snabbt åka in. Men det känns som man fattas något. Tror ändå vi har med oss allt man ska ha faktiskt..

Sedan åkte vi in om Paduro Hobby lagret för att köpa fina siden snöre till Smulans sänghimel, då älsklingen har satt upp den Nalle Puh som vi fick av mamma Anni för länge sedan. Den blir perfekt att ha där då vi ska byta blöjor på sängen.. Super nöjd blev både jag och mannen!
 

Efter allting så åkte vi hem till finaste Mamma Anni på middag, då mormor & morfar också kom och gjorde oss alla sällskap. Det blev en supergod middag (vill gärna ha receptet på det) och mycket trevligt sällskap. Vi hjälpte även till med att sätta upp en väggtext och älsklingen hjälpte sin mamma med att snickra ihopa ett växthus och fixa garderoben i hallen som inte var som den skulle. Alltså en toppen dag verkligen! Fick även med min fin fina saker hem, en volymtång, mitt favorit hårspray och en skyddsängel. TACK ÄLSKADE ANNI <3
 
2012-07-01 ? 11:38:34

HAHAHA

Haha, men jag måste ju bara berätta en rolig sak som vi fick se igår då vi var hemma hos mamma och pappa för att hämta Zakimbo. Deras ena granne hon är full typ alltid och går och vinglar där ute då hon rastar sin hund. Men igår slog det fan allt. Hon hade på sig en röd jacka och ett par skor. Men hade visst glömt att ha på sig på underdelen HELT. Hon hade inte ens trosor på sig utan gick där naken vinglandes med hunden. HAHAHA! Mycket har man väl sätt, men fan detta slår ju det mesta. Såklart fångade baby henne på bild, men tyvärr var han långt ifrån just då och kunde liksom inte springa efter henne. Men här kommer två bilder på henne i alla fall!
 


2012-07-01 ? 11:37:00

Yeah

God morgon på er!
Vilket underbart sommarväder som vi har ännu en dag. Och här halvligger man med huvudvärk i soffan istället för att vara ute. Men har inte alls haft en rolig natt, så jag måste erkänna att jag är ganska så seg idag. Älsklingen gick upp tidigt idag och cyklade iväg till kondiset för att handla nybakade bullar och överraska mig med frukost på sängen. Vilken gulleplutt man har till man <3 
 

 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!