2012-08-01 ? 10:17:45

Tidig morgon

Hello Everybody!!
Eftersom jag har svårt att sova så vaknade jag upp då baby´s klocka sa kuckelikul kuckelikul kuckelikul.. Det var då dax för honom att dra sig upp för att ta morgonen i lugn takt innan han skulle fara iväg tidigt med bussen lite efter sex tiden. Jag låg kvar i sängen och mös tillsammans med min man tills han hade gått.

Sedan orkade jag inte mer. Lika bra att gå upp och göra någon nytta kanske? Gjorde mig lite frukost och satte mig i köket för att pilla lite med foto. Här klipptes det och det pillades för att det skulle bli perfekt. När allting var klart var det bara att putsa upp alla ramar igen. Spikade lite i väggen för att sätta upp dom nya.. När allting var på plats kände jag mig riktigt nöjd.

Men vad skulle jag nu göra då? Klockan var ju liksom bara sju på morgonen. Jag började dra av sängkläderna och sätta upp saker i sängen som stod på golvet. För nu jävlar skulle det bli fint här hemma. Gick runt och dammade överallt och diskade upp disken som var från i morse och igår kväll. Började dra igång damsugaren och få i ordning på dammet som yrde runt här hemma.

Helt slut i hela kroppen efter allt städande var det dax att dra ner vagnen och Smulans matstol för alla trapporna. In i källaren och flytta runt på alla kartonger för att få plats med vagnen där nere istället. Nu är matstolen och vagnen i källaren och här uppe blev genast mycket mer plats.

För att vi ska ha vagnen i källaren är för att jag inte kommer orka dra upp den för alla trappor och sånt varje dag. Det kommer vara mycket lättare att bära ner lilla Smulan i armarna och sedan ner i källaren för att utgå därifrån..

Jag är väldigt nöjd över mina insatser här hemma. Men jag är dock helt slut i hela kroppen oh halsbrännan och illamåendet är här nu som vanligt när man ska göra något..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!