2012-07-23 ? 22:24:05

Hel dag utomhus

Hej hallå världen!
Vilket underbart väder vi har haft idag, helt makalöst skönt må jag säga. Idag har vi spenderat hela långa dagen ute på landet i Jakriborg. Vi har letat foto på baby när han var liten och vi har myst ute i solen tillsammans med Zakimbo. Gått en härlig runda i området och hittat en massa ny energi på vägen..
 

Efter vi hade varit där och klockan började närma sig vid sex tiden, så tog vi bilen ännu längre ut på landet. Baby ville visa mig kyrkan som lilla Smulan ska döpas i. Så vi gick där inne på kyrkogården och bara tog det lugnt. Sedan hem till mormor och morfar i Staffanstorp och överraskade dom med lite härligt sällskap. Vi spelade tärning och fikade, hade hur mysigt som helst. När vi tänkte åka hem, så kom vi på att vi skulle ju låna deras dammsugare och lite andra prylar för att städa bilen. Så vi har verkligen hållit igång som bara den, nu är bilen i nyskick både på insidan och utsidan.

Zakimbo är helt slut just nu och ligger här brevid mig och sussar sött.. Nu tänkte vi själva gå till sängs och bara njuta av varandras närhet och kärlek, se en film sedan somna gott!
 


 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!