2012-07-09 ? 11:42:50

Exakt en månad

Tiden har verkligen sprungit iväg från en. Nu är det bara en månad kvar till BF datumet, helt galet det känns inte som det var så länge sedan man satt inne på toaletten och grät för att man kollade på sitt g-test vad som stod där. Då man satt i soffan och pratade med sin man om allting. Nä det känns verkligen helt overkligt detta här..

För varje dag som går längtar jag bara mer och mer efter vår lilla dotter. Jag är nyfiken och spänd på hur hon kommer att se ut, har hon mycket hår? Är det mörkt, ljust? eller har hon ingenting alls. Hur stor hon kommer att vara, hur hennes skrik kommer att låta. Hennes ögonfärg, ja allting helt enkelt.

Man går igenom mycket som gravid kvinna. Jag har mått dåligt under hela graviditeten. Illamående som inte vill försvinna, kräkningar och halsbränna. Inflammation i naglar, hälar, tår, händer. Foglossning, sedan tidig vecka. Så mycket smärta för att vänta på det absolut bästa i världen som man snart får upp på bröstet. Hon har varit värd allting under resans gång och snart finns hon här hos oss.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!